Selektiv synkronisering av mappar i OneDrive / Sharepoint

Ändrad den Lör, 16 jan., 2021 vid 9:40 F.M.

Om du har synkroniserat flera mappar och av dem behöver du bara använda några, kan du stoppa synkroniseringen av de mappar som du inte kommer att använda. Följ följande steg för att göra detta:


OBS: Om du inte vill att filerna i dessa mappar ska finnas kvar på din dator behöver du välja först alternativet "Frigör utrymme".


Annars ser du ett rött kors i den mappen när du har slutat synkronisera den.



1) Kolla på inställningar för din OneDrive: 

  • Klicka på OneDrive-ikonen som ligger nära din klocka



  • Hjälp & inställningar -> Inställningar





2) "Konto" och sedan väljer du "Välj mappar"



3) I det här fönstret visas en lista med de mappar som synkroniseras just nu. Avmarkera de som du inte vill synkronisera och klicka på "OK".




Vänta några minuter så försvinner mapparna från din dator.







Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov